tisdag 28 januari 2014

Att jobba lönar sig..

..som bekant, och är man på snyltarturné kan det inte bli annat än lönsamt. Igår åkte jag till Göteborg och hälsade på den här finingen.
Therese. En klippa på det där om hälsa, vad vi ska hitta på
blir en följetång. Det är iallafall vad vi hoppas på!

Vi laddade med chips, drack vin och spisade risotto lagad med kärlek, och till efterrätt bjöd Therese på glass med varma körsbär, allt i den själsliga hälsans tecken. En hel del planering och projektering hanns faktiskt med, konstigt nog när vi hade så galet mycket annat att prata om. Tänk att vi är bästisar sen way back, och nu sitter och planerar spännande jobb ihop. Nej det var inget vi tänkte på när vi satt med våra dr martens och astighta alldeles för långa jeans som vi sprättade upp vid foten för 20 år sen.. (hjälp vad länge sen)

Johannas finfina kök. 
Vidare till Borås och spännande jobb för Hemtex startade dagen hemma hos Johanna med ljuvlig frukost. Vi har ignorerat tråkigt väder och byggt sommar hela dagen. För dig som är Hemtex-medlem får du resultatet av vad vi gjort idag direkt i brevlådan i mitten av maj.

Mätt och belåten åker jag hem och tänker på att jag gått plus på alla möjliga konton, men framförallt: bli-bjuden-på-mat-kontot och lagra-inför-tuffa-tider-kontot. 
Tack för allt Västra Götaland. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar