torsdag 4 juli 2013

Glashus

Alltså den där dagen i Göteborg förra sommaren. När jag tänker tillbaks på de jobb vi gjorde förra året är det nog den här dagen som ploppar upp i huvudet som det mest minnesvärda. Några dagar efter allt slit fick jag bekräftat att jag hade borelia, buhu, det i kombination med vårt jobbmaraton var nog sista sucken innan semestern för min del. Puh vad vi slet jag och Johanna, upp och ner för berget, där Göteborgs absolut tjusigaste glashus är beläget. Sjuhundratusen prylar som skulle upp, och sen ner igen. Rätt ofta får vi höra att vi säkert har världens glassigaste jobb. Det är faktiskt helt och hållet riktigt och rätt, så underbart lyxigt att susa runt till fantastiska platser, den ena mer overkligt vacker än den andra. Och alla fantastiska människor vi får träffa, intressanta livsöden, människor som gjort helvändningar och sadlat om, människor som älskar och brinner för det de vill visa upp. Och vi som brinner för att få ta del av allt det här, träffa människor och dokumentera allt det vackra som de bjuder på. Ja den biten är verkligen en drömtillvaro. Och såklart finns det en baksida. Just den där dagen var ett sånt bra exempel på hur mycket slit det ligger bakom varje jobb. Med säkert 50 grader varmt inne i glashuset och stekande sol är det ju helt fantastiskt att vi fortfarande är kompisar jag och Johanna. Nöjda blev vi tillslut efter att det dukats piffats fixats. 

I senaste Hus&Hem kan du läsa mer om Anna och hennes glashus. Redan nu kan du kika in här för att kolla in supertrevliga Annas företag frosta design, du kan skymta en virkad korg på första bilden under soffan. (med betoning på skymta)

Och glöm inte TÄVLINGEN som pågar tills idag!! Länka dig vidare här för att medverka i och vinna Smultrongårdens nya bok.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar