tisdag 21 maj 2013

Hemma hos Fab-Frida

Hej svejs gamla 70-talist (fönstret alltså).
Vi tackar för tiden du funnits här men gläds åt våra nya fönsterdörrar i gammal stil
som leder oss rätt ut i trädgården. Soooommar! Vi är såååå redo!

Jag sammanfattar helgen som varit med byggdamm, fönsterfoder, läskig sticksåg, fönster som sågas ut, ett hus med stora hål, vackra träfönster in. Hockey och mello. Barn som konstant äter glass. En mamma som lagar sinnessjukt mycket mat (med god hjälp av svärmor) och nervöst planterar om blommor. Och sen försvann kraften. Kvar ett lager smuts och de vackraste fönster man kan tänka sig. De passar vårt hus som handen i handsken. 3 av 9 fönster på plats och sommarens aktiviteter är räddade!!

Och som en påminnelse om att ALLT kommer bli BRA, det kommer bara ta lite TIIIID (ganska mycket tid faktiskt), så fiskade jag precis upp senaste numret av Hus&Hem ur brevlådan. Färdiga fina och alldeles fantastiska hem att frossa i. Däri kryllar det av bilder från Fridas hus, till och med på omslaget!! Duktiga pyssel-Frida som utan problem svänger ihop den här och den här. Duktiga Frida och Sebe som fixar med allt från keramik till svängig bas. Och som dessutom säljer kaffe och bullar under sommaren i deras nyköpta kapell som fortfarande funkar som samlingsplats, men numera i ny-icke-lika-kristen-skepnad. Mycket fint och värt ett besök. Kika in på deras hemsida här och njut av härliga Närke. 

Fridas hem är så fint med massa färg!! Mjuka naturnära toner som gillar varandra även om de är olika!!
Av Johanna Flyckt Gashi


2 kommentarer:

 1. Vilken härlig blogg du har:) och jag följer dig nu.

  Om du vill upptäcka ett hotell med Göteborgs vackraste läge kan du kolla in min blogg:)

  ha en kanonvecka

  LOVE Maria från inredningsvis.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack för snälla och uppmuntrande ord, de värmer gott. Och tack för bloggtips, ska absolut kollas upp!! Tjing // Lina

   Radera