tisdag 9 april 2013

Mot Nice- En bok blir till

Nu flyger vi! Jag, Smultrongården-Eva och superproffset Martin Dahlin är uppe i luften. Och några till förstås. Men kändisspan bör noteras.

Vi har dragit lite på det här med att berätta om BOKEN vi jobbar med, men det tar tid allt det där praktiska, avtal och annat skojigt. Nu är det äntligen dags att få berätta om "Smultrongården-Uppföljaren" som den såklart inte heter, men som jag kallar den här och nu iallafall. I fem dagar kommer vi jobba fram ett nytt franskt kapitel i Evas uppföljare till boken Smultrongården-Livet och smakerna. Boken kommer ut i höst och kommer vara späckad med recept och människor kring livet på gården. Hittills har vi avverkat höst och vinter, känns väldigt naturligt att gå vidare till vår nu. Direkt nu efter landning susar vi iväg till vår första fotografering, ingen tid att spilla, ack nej!!

Titt som tätt kommer både jag och Eva att visa lite om arbetet bakom boken. Kolla Evas blogg Smultrongården här, där finns möjlighet att få en känsla för första boken också.

Det verkar inte funka något vidare att ladda upp bilder här uppe, får återkomma om det så snart det finns chans.

Första inlägget utan bild, nåt är det som krånglar här uppe. Håll till godo med text från luften istället!!

.......................................................

Nu, massor av senare, här kommer en bild från boken-plåtningen:


Anemoner.
Foto: Lina Östling till Smultrongården

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar