onsdag 10 april 2013

Hemma hos Södertälje

Kanske kokobello inte riktigt beskriver Annas hem. En gnutta kanske, och då på det där sköna sättet. Men så har ju Anna en butik med just det namnet, och det måste ju vara hämtat någonstans ifrån tänker jag? Fortfarande på det där bra sättet. Om du är ute efter ekologiska kläder och leksaker så är KokoBello rätt butik för dig. Och i Södertäljes kanske vackraste hus bor Anna med familj, bakom staketet finns en underbar köksträdgård, iallafall sommartid. Johanna och jag åkte hem till Anna förra året för att göra ett hemmahos-reportage. I veckan kan du läsa mer om det gamla huset och om familjen i den nya tidningen Livet på Landet.


Ett vackert porträtt av Anna pryder väggen, så fantastiskt skön färgsättning. Harmoni.

Ett rum fyllt av den mjukaste rosa.

Smart thinking att ha salladen stå precis utanför dörren!
Våga leka med färger, det här är ju helt underbart! Olika träslag samsas med murrigt rött och pastell, kitch bohem och 1800-tal. Helt riktigt och så rätt. 

Det gamla huset i Södertälje med lång historia och många berättelser.

Jag önskar mig en 100 år gammal köksträdgård och fyller i slutet av maj. Tack tack!!

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Underbart hem! Vet du möjligtvis färgkoden på den vackra rosa färgen i deras matsal? Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du gillar hemmet! Tyvärr har jag ingen aning om färgkoden, men maila Anna på Kokobello och fråga direkt :-)

   Lycka till // Lina

   Radera
  2. Ps. Länk till Annas butik hittar du ovan och har du instagram hittar du fler bilder från det fina rosa matrummet där… Börja med länken ovan så hittar du mail och länk till instagram!

   Radera