måndag 14 januari 2013

Vårvibbar hos Poppy&Scott

Vårkänslorna spirar som bekant och vi gör allt i vår makt för att nå framtiden. Nu är det dessutom officiellt olagligt att ha kvar julen, och vad passar bättre än att härliga små lökar får efterträda de uttorkade julrosorna? Inget. De är helt enkelt bäst och sprider så mycket vårvibbar att man bara vill plocka fram pastellblusen och kavajen som gör sig bäst i 17 plusgrader. Verkligheten är den att det har kommit en riktig köldknäpp, 11 minusgrader och snö. Bäst att sitta nära ett element, rikta kontorslampan i ansiktet och blunda en stund. Vår it is. 

Hos Poppy & Scott är det alltid vår sommar och sol eftersom de bor på andra sidan jorden och Poppy är florist. Buhu och grattis. Men på onsdag ska jag köpa blommor, då du Poppy!!! (låtsas går ju alltid)

Så här urfint kan man ha det
Läs mer om Poppy&Scott här
Läs mer om Poppy&Scott här
Läs mer om Poppy&Scott här
Florist OCH ägarinna av snygga skor- Poppy.
Läs mer om Poppy&Scott här
Kolla pallen.
Läs mer om Poppy&Scott här


2 kommentarer:

  1. Men. Irriterande inspirerande. Ujuj som en dröm. Lina - våren är inte här. Dessutom så ska väl vi fota jul snart så spola tillbaka lite va. Av med kavajen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har precis gjort sommarkatalog i minusgrader+snö och flera jular kvar att fira innan december.. Förträngning är mitt vapen. Snart tycker jag vi firar midsommar!!! Happy Holiday

      Radera