torsdag 11 oktober 2012

Marknad


Efter en fullkomligt fullsmockad vecka av ditten och datten är det nu äntligen helg med allt vad det innebär. För Strängnäsbor med omnejd innebär det tofflor i skinn, karuseller, brända mandlar och nougat, en hel del korv och tonvis av människor i en och samma lilla stadskärna. Det vankas MARKNAD. Jag gillar marknader med krimskrams. Förra året slog jag till på en billig kvast av dålig kvalité. Får se vad det blir i år, kanske 3 paket skokräm för priset av 2? Skokrämstanken har jag burit i ett år nu sen förra marknaden, så helt tagen ur luften är den inte! Rent inredningsmässigt är väl kanske inte marknaden ett vattenhål, men jag ska verkligen försöka titta på krimskramset med lite nya ögon. Och så finns det säkert en hel del välgjort hantverk som är värt ett stopp. Dags för lite marknadsinspiration med tillhörande fallgropar. 


För den marknadshuttrande som helst stannar hemma när det är kallt- pyssla ihop din egen marknad. Problem: du kommer vara klar med din marknad just som folk är mättade och känner sug efter något nytt.
Källa: pinterest

För den marknadsintresserade som drömmer om en turkos vägg (vi är många). Problem: få.
Källa: pinterest

För den asienmarknadsinspirerade som vill lägga nytt golv snabbt- lägg ut lite snyggt papper så är saken biff. Problem:  många, höstrusk är kanske det mest centrala.
Källa: pinterest

För den marknadsromantiska singeln- man vet aldrig vem man träffar på. Problem: Du tappar fokus från alla pryttlar och missar kanske en stor del av marknaden. Kan vara värt det.
Källa: pinterest

Strängnäs Marknad öppnar fredag kväll den 12/10 och stänger söndag den 14/10.

Varmt välkomna hörrni!!


2 kommentarer:

  1. Haha! Jädrans vad mysigt! Köp en heliumballong så är lördagskvällen räddad. HEJ HEJ och kram från Frida 1.

    SvaraRadera
    Svar
    1. He he, varken heliumballong eller någon askkopp med hashplanta på :-( gnuggistatueringar godis och massa karuseller desto fler :-) Trevlig helg

      Radera